2014. február 20.

A DEFI értékesíti a repülőtéri gyorsforgalmi út melletti reklámfelületeket

Februártól él a változás, miután a cég hosszú távú megállapodást kötött a Backlite-tal.

Februártól él a változás, miután a cég hosszú távú megállapodást kötött a Backlite-tal.

Februártól a DEFI Hungary értékesíti a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út melletti óriástáblák felületeit, miután hosszú távú megállapodást kötött a felüelteket tulajdonló Backlite-tal. A DEFI az értékesítésen túl az outdoor felületek kreatív kiaknázásában és az eszközök fejlesztésében is szerepet vállal - közölték. A DEFI egyébként korábban öt éven keresztül felelt a reptér hirdetési felületeinek értékesítését.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér évi több mint 8 millió utast mozgat, a jelentős részük a gyorsforgalmi utat használja, az út mellett felszerelt közterületi eszközök esetében havonta nagyjából 2 milliós kontakttal lehet számolni. Az összesen 12 helyszínen elhelyezkedő, nagyrészt 2*2 oldalas táblák backlight, azaz háttér világítású technológiával üzemelnek - áll a közleményben.

Fekete fokhagymával újít a Nagybani Piac

3 órája

Fekete fokhagymát kóstoltak a Piac Éjszakája vendégei a Nagybani Piacon. A különleges élelmiszer speciális fermentációs eljárással készül, és a kutatások szerint egészségesebb, mint a friss fokhagyma.

Százból tizenöt magyar márkahű

7 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.