2016. november 30.

A DeepInsight kapta a Nagy Ramakönyv megbízását

Az ügynökség feladata a szakácskönyv friss koncepciójának megalkotása, ezzel együtt a teljes arculati megújítás is.

Kós Nikolett, az Unilever margarin kategória menedzsere elmondta: “Az ügynökség által hozott tervek alapján egy nemcsak megjelenésében megújult, hanem izgalmas sztorikkal is fűszerezett receptkönyvvel jelentkezhetünk újra vásárlóinknál.”

Az ügynökség feladata a szakácskönyv friss koncepciójának megalkotása, ezzel együtt a teljes arculati megújítás, valamint az “újrabevezetést” kísérő, elsősorban digitális kampány tervezése, kivitelezése.

Kővári Gábor, a DeepInsight art directora hozzátette: “Mindig örülünk, ha egy nagy tradícióval rendelkező márka fontos projektjén dolgozhatunk. Jó volt látni, hogy a megbízó nyitott volt a szakmai javaslatainkra, velünk együtt lelkesedett az izgalmas és látványos megoldások bemutatásakor. Szabad kezet kaptunk a tartalmi fejlesztésben, így a receptek megelevenednek és kis történeteken keresztül izgalmas kis könyvvé válnak. Reméljük, ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy igazi hazai szeretetmárkaként még erősebb legyen a Rama.”

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

10 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

14 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.