2016. november 30.

A DeepInsight kapta a Nagy Ramakönyv megbízását

Az ügynökség feladata a szakácskönyv friss koncepciójának megalkotása, ezzel együtt a teljes arculati megújítás is.

Kós Nikolett, az Unilever margarin kategória menedzsere elmondta: “Az ügynökség által hozott tervek alapján egy nemcsak megjelenésében megújult, hanem izgalmas sztorikkal is fűszerezett receptkönyvvel jelentkezhetünk újra vásárlóinknál.”

Az ügynökség feladata a szakácskönyv friss koncepciójának megalkotása, ezzel együtt a teljes arculati megújítás, valamint az “újrabevezetést” kísérő, elsősorban digitális kampány tervezése, kivitelezése.

Kővári Gábor, a DeepInsight art directora hozzátette: “Mindig örülünk, ha egy nagy tradícióval rendelkező márka fontos projektjén dolgozhatunk. Jó volt látni, hogy a megbízó nyitott volt a szakmai javaslatainkra, velünk együtt lelkesedett az izgalmas és látványos megoldások bemutatásakor. Szabad kezet kaptunk a tartalmi fejlesztésben, így a receptek megelevenednek és kis történeteken keresztül izgalmas kis könyvvé válnak. Reméljük, ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy igazi hazai szeretetmárkaként még erősebb legyen a Rama.”

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.