2014. április 30.

A Disney feladta a BuzzFeed felvásárlását

A cég szerint túlárazta magát a felvásárlási célpont, így inkább más, növekedőben lévő médiavállalatot keresnek.

A cég szerint túlárazta magát a felvásárlási célpont, így inkább más, növekedőben lévő médiavállalatot keresnek.

A Walt Disney Company feladta a gyorsan növekvő digitális médiavállalatra, a BuzzFeedre vonatkozó felvásárlási terveit, miután a vállalat csaknem 1 milliárd dollárban állapította meg saját értékét – írja a New York Times. A BuzzFeed 2006-ban indult, ma világszerte 400 főt foglalkoztat és havonta 130 millió egyedi látogatót vonz. A BuzzFeeddel kapcsolatos tervek feladása után a Disney a YouTube-alapítású Maker Studioval kezdett felvásárlási tárgyalásokba, amelyért 500 millió dollárt adna, és további 450 millió dollárt fizetne, ha teljesülnének a drasztikus növekedéshez fűzött várakozások. A tervekről egyik vállalat sem kívánt nyilatkozni.

A hírt a Médianéző nemzetközi tematikus hírfigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

2 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

2 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.