2014. február 19.

A Double Decker kommunikálja a Smartmobil 2014 konferenciát

A Double Decker végzi a Smartmobil 2014 mobil- és startup piaci konferencia teljeskörű pr- és sajtókommunikációs feladatait.

A Double Decker végzi a Smartmobil 2014 mobil- és startup piaci konferencia teljeskörű pr- és sajtókommunikációs feladatait.

A nemzetközi előadókat is felvonultató szakmai rendezvény idén ünnepli ötödik jubileumát. Az ügynökség a tavalyi sikeres együttműködés eredményeként kapott újra megbízást.

Az SM 2014 legfontosabb célkitűzése, hogy egy pezsgő szakmai tudásátadó és kapcsolatépítő környezetet teremtsen a hazai mobil- és startup piac szereplői számára, ezzel járulva hozzá ahhoz, hogy Budapest a régió innovációs centrumává válhasson. Ennek megfelelően idén New Yorktól, Tel-Avivig, a világ számos tech központjából érkeznek startup szakemberek, hogy átadják tapasztalataikat a szakma hazai képviselőinek. Az eseményen többek között előad a Google által nemrégiben 1,1 milliárd dollárért felvásárolt Waze alelnöke, illetve a Deutsche Telekom európai marketing vezetője és a csoport partnerkapcsolatokért felelős vezetője is.

A Double Decker széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik az információs-technológiai iparágban: a Smartmobil mellett évek óta a Las Vegas-i CES hi-tech show, illetve az üvegszálas internet elterjedéséért dolgozó nemzetközi szervezet, az FTTH Council Europe hazai kommunikációs partnere is.