2014. február 19.

A Double Decker kommunikálja a Smartmobil 2014 konferenciát

A Double Decker végzi a Smartmobil 2014 mobil- és startup piaci konferencia teljeskörű pr- és sajtókommunikációs feladatait.

A Double Decker végzi a Smartmobil 2014 mobil- és startup piaci konferencia teljeskörű pr- és sajtókommunikációs feladatait.

A nemzetközi előadókat is felvonultató szakmai rendezvény idén ünnepli ötödik jubileumát. Az ügynökség a tavalyi sikeres együttműködés eredményeként kapott újra megbízást.

Az SM 2014 legfontosabb célkitűzése, hogy egy pezsgő szakmai tudásátadó és kapcsolatépítő környezetet teremtsen a hazai mobil- és startup piac szereplői számára, ezzel járulva hozzá ahhoz, hogy Budapest a régió innovációs centrumává válhasson. Ennek megfelelően idén New Yorktól, Tel-Avivig, a világ számos tech központjából érkeznek startup szakemberek, hogy átadják tapasztalataikat a szakma hazai képviselőinek. Az eseményen többek között előad a Google által nemrégiben 1,1 milliárd dollárért felvásárolt Waze alelnöke, illetve a Deutsche Telekom európai marketing vezetője és a csoport partnerkapcsolatokért felelős vezetője is.

A Double Decker széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik az információs-technológiai iparágban: a Smartmobil mellett évek óta a Las Vegas-i CES hi-tech show, illetve az üvegszálas internet elterjedéséért dolgozó nemzetközi szervezet, az FTTH Council Europe hazai kommunikációs partnere is.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.