2016. március 09.

A FLOW PR a Brit Médiát segíti

A Brit Média Zrt. a FLOW PR-t bízta meg a portfoliójába tartozó médiumok tartalomfejlesztési stratégiájának kidolgozásával.

Az ügynökség feladata egy olyan új tartalomgyártási struktúra megtervezése, amely követi a megváltozott médiafogyasztási szokásokat, és a hirdető vállalatok számára is vonzóbbá teszi a Brit Média által irányított médiumokat (168 Óra, Klubrádió). A megbízás értelmében a FLOW PR egyrészt a gazdasági és lifestyle tematika erősítésének, másrészt a közösségi médiajelenlét és online közösségépítés erősítésének feltételeit, illetve az ehhez szükséges átalakítások ütemezését dolgozza ki.

„Magyarország egyik vezető kommunikációs ügynökségeként biztos tudásunk van arról, milyen tartalom tesz vonzóvá egy médiumot a hirdetők számára, és ezzel egyidejűleg a hallgatottságot, olvasottságot, nézettséget is növeli. Ezt a tudást kell ötvöznünk a Bit Média által irányított médiumok hagyományaival, meglévő hallgatóinak, olvasóinak elvárásaival. Ez a munka ügynökségünk történetének legizgalmasabb feladatai közé tartozik” - jelentette ki Szabados Krisztián ügyvezető igazgató a megbízással kapcsolatban.

Kutatást készített az IKEA

1 napja

A magyarok 61 százaléka szerint a magáncégeknek aktív szerepet kell vállalniuk a zöld megújulás népszerűsítésében.