2016. augusztus 22.

A Facebookon debütált a Soproni újdonsága

A panírozás és az erős paprika mellett a 100 százalék magyar árpából készült Soproni sört is közös hagyományaink egyikeként mutatja be a márka őszi szpotja.

Augusztus 20-án a márka Facebook-oldalán debütált a Soproni új, az ACG által jegyzett TV-szpotja, amelyet szeptember 1-től sugároznak a televíziók. Az új szpot folytatja a jelenleg futó kampányban megismert „Mi a közös bennünk?” gondolatot, eközben először a márka szintjén is az az üzenet, hogy a Soproni 100 százalék magyar árpából készül. Ilyen módon pedig illeszkedik olyan étkezési hagyományainkhoz, mint a fehér kenyér és az erős paprika szeretete, illetve a panírozás.

„Mivel a Soproni Magyarország kedvenc söre, az új szpotban az volt a szándékunk, hogy a termék méltó helyére kerüljön a magyar hagyományok között, egyben erősítsük, hogy a Soproni nem csak nevében, fő alkotóelemében is 100 százalékig magyar” – hangsúlyozta Molnár Orsolya, a Soproni márkamenedzsere. „B2B és PR-eszközökkel ugyan már kommunikáltuk, hogy a Sopronit immár kizárólag hazai árpa felhasználásával állítjuk elő, mostanra éreztük elérkezettnek az időt, hogy a márkával kapcsolatos kereskedelmi üzenetekben is megjelenítsük” ­– tette hozzá.

„A kampány alapvető kihívása az volt, hogy ezt az elsőre talán száraz terméktulajdonságot a fogyasztók számára érzékletesebbé tegyük” - emelte ki Nagy László, az ACG társ-kreatívigazgatója. „A filmben szerettük volna bemutatni, hogy mi magyarok mennyire rajongunk a hazai ízekért. Legyen szó lecsóról, pörköltről, túrós csuszáról vagy éppen a kedvenc sörünkről, mindent jobban szeretünk, ha az hazai alapanyagokból, a mi szánk íze szerint készül. Ezek azok a dolgok, amik összekötnek bennünket. Pont úgy, mint a Soproni szeretete” – hangsúlyozta.

A médiavásárlást a Starcom végzi, a kampány PR-tevékenységéért pedig az Uniomedia felel.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.