2017. május 11.

A Főtaxi is hirdeti az úszóvébét

A 17. FINA Világbajnokság főtámogatója, a Főtaxi járművein megjelentek az esemény hivatalos arculati elemei.

A július 14-én kezdődő, és július 30-ig tartó 17. FINA Világbajnokság közeledtét újabb mérföldkő jelzi a fővárosban. Budapest utcáin megjelentek a Főtaxi világbajnokságot hirdető járművei, új arculatot kapott a cég járműparkja.

A taxik a vb arculati elemeivel díszítettek, a két kabalafigurával, Lilivel és Lalival a középpontban hirdetik Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményét. A világbajnoki ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok Verrasztó Dávid és kétszeres Európa-bajnok testvére, Evelyn is közreműködött az egyik autó felmatricázásában.

„A világbajnokságot szervező Budapest2017 Nkft. nagyon örül annak, hogy a legnagyobb múlttal rendelkező, megbízható céggel áll partneri viszonyban, számunkra ez hatalmas segítséget jelent, köszönet a Főtaxinak, hogy nemzeti főtámogatóként hozzájárul a világbajnokság sikeres lebonyolításhoz” – fogalmazott Borsa Miklós, a Bp2017 Nkft. szóvivője.

 

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.