2010. május 28.

A HD Group az Év Ügynöksége

A MAKSZ által szervezett, immár 11. Arany Penge Kreatív Fesztiválon 12 kategóriában 15 kreatív ügynökség marketingkommunikációs megoldásait díjazták.

A MAKSZ által szervezett, immár 11. Arany Penge Kreatív Fesztiválon 12 kategóriában 15 kreatív ügynökség marketingkommunikációs megoldásait díjazták. Az év ügynöksége a HD Group lett, aki öt kategóriában is dobogóra állhatott. A Proud, a Cluso és a DDB ugyancsak szép eredményekkel zárhatta a reklámversenyt.

Kiosztották a díjakat a 11. Arany Penge Kreatív Fesztiválon. Az év ügynöksége a HD Group lett, amely öt kategóriában is dobogóra állhatott. A Proud, a Cluso és a DDB ugyancsak szép eredményekkel zárhatta a reklámversenyt.

A legkreatívabb marketingkommunikációs megoldásokat díjazta a MAKSZ, a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének szervezésében megrendezésre kerülő 11. Arany Penge Kreatív Fesztivál. A versenyre érkezett 163 nevezésből 12 kategóriában 15 kreatív ügynökség alkotását részesítette elismerésben a szakmai zsűri.

Az év ügynöksége a HD Group lett, amely öt díjjal lett gazdagabb: Ezüst Pengét kapott a progresszív és integrált kategóriában, valamint három Bronz Pengével jutalmazták direkt marketing és sales promotion kampányait.

Eredményesen szerepelt a Proud is, amelynek 2009-es Sziget kampánya filmes és egyéb online kategóriában is aranyat ért. A társadalmi kategória győztese a DDB lett az Amnesty International számára készített 1%-os kampányával, de a Cluso is szerzett egy aranyat a Vaterának megálmodott integrált megoldásával, valamint egy ezüst pengét sales promotion kategóriában.

Sajtó-, beltéri-, vásárláshelyi- és rendezvény kategóriában idén nem osztott a zsűri díjat, mint ahogy az Arany Borotva sem talált gazdára. A Gödör Klubban megtartott gálán a PASO mellett a kreatívok gondoskodtak a hangulatról, dj-vé avanzsált reklámszakemberek pörgették a lemezeket hajnalig.

A további díjazottakért kattintson ide.

 

Magyarországon startol az UNICEF új programja

10 órája

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.