Keserű Vagyim senior PR consultant és Kormányos Péter senior account manager koncepció tervét értékelte a szakértői zsűri a legjobbnak, így idén ők képviselik hazánkat a 30 év alatti tehetségeknek szóló Young Cannes Lions PR szekciójában.

Hadnagy Luca és Medina Paloma tavaly a Vöröskereszt számára készített kampányukért arany oroszlánt nyertek Cannes-ban, történelmi sikert aratva ezzel, hiszen ez volt az első alkalom, hogy PR kategóriában magyarok is részt vehettek a versenyen - írják.

A Cannes-i verseny hagyományai szerint a feladat átvétele után 24 óra áll majd a páros rendelkezésére, hogy a nemzetközi zsűri előtt prezentálandó koncepciót kidolgozza.

Fotó: Zorigt Batjin

Mérhetetlenül büszke vagyok rá, hogy idén is a HPS képviselheti hazánkat a Young Cannes Lions PR szekciójában. Azért is nagy szó ez, mert fiatal csapatunk van, átlagéletkor tekintetében is. Hatékonynak tűnik az a szemlélet, hogy a PR is egy abszolút kreatív terület, és teret kell hagyni a kreativitásunk felszabadítására, hiszen immár két ízben is a PR csapatom koncepcióit ítélte a legjobb minőségűnek a neves szakmai zsűri

– mondta el a friss siker kapcsán Zorigt Batjin, a HPS PR divíziójának vezetője.

A 30 év alatti szakemberek számára rendezett Cannes Young Lions verseny 1995 óta része a kreatívipar globális ünnepévé vált Cannes-i fesztiválnak, melyre a kijutás feltétele a nemzeti fordulóban aratott győzelem.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.