Keserű Vagyim senior PR consultant és Kormányos Péter senior account manager koncepció tervét értékelte a szakértői zsűri a legjobbnak, így idén ők képviselik hazánkat a 30 év alatti tehetségeknek szóló Young Cannes Lions PR szekciójában.

Hadnagy Luca és Medina Paloma tavaly a Vöröskereszt számára készített kampányukért arany oroszlánt nyertek Cannes-ban, történelmi sikert aratva ezzel, hiszen ez volt az első alkalom, hogy PR kategóriában magyarok is részt vehettek a versenyen - írják.

A Cannes-i verseny hagyományai szerint a feladat átvétele után 24 óra áll majd a páros rendelkezésére, hogy a nemzetközi zsűri előtt prezentálandó koncepciót kidolgozza.

Fotó: Zorigt Batjin

Mérhetetlenül büszke vagyok rá, hogy idén is a HPS képviselheti hazánkat a Young Cannes Lions PR szekciójában. Azért is nagy szó ez, mert fiatal csapatunk van, átlagéletkor tekintetében is. Hatékonynak tűnik az a szemlélet, hogy a PR is egy abszolút kreatív terület, és teret kell hagyni a kreativitásunk felszabadítására, hiszen immár két ízben is a PR csapatom koncepcióit ítélte a legjobb minőségűnek a neves szakmai zsűri

– mondta el a friss siker kapcsán Zorigt Batjin, a HPS PR divíziójának vezetője.

A 30 év alatti szakemberek számára rendezett Cannes Young Lions verseny 1995 óta része a kreatívipar globális ünnepévé vált Cannes-i fesztiválnak, melyre a kijutás feltétele a nemzeti fordulóban aratott győzelem.