2016. április 08.

A HPS nyerte a MOM Park-tendert

A HPS Experience nyerte a MOM Park kétfordulós tenderét, amelyet ATL-, BTL-, online- és PR-feladatokhoz kapcsolódóan írt ki a bevásárlóközpont.

Olyan full-service ügynökséget kerestünk, akik előremutató, egyedi megoldásokkal dolgoznak és ennek köszönhetően egy egységes, új, könnyen beazonosítható imázst tudnak kialakítani a MOM Park számára. Fontos szempont volt az is, hogy hitelesen képviseljék a ház stílusosságát, prémium és exkluzív szegmentált kommunikációval pedig a meglévő hűséges törzsvásárlóinkon felül, újabb potenciális vevőket érjünk el – idézi a bevásárlóközpont közleménye Szegedi Annát, a MOM Park marketing és PR vezetőjét.

Az új arculat első lépéseként, a MOM Park tavaszi kampányát már a HPS készítette, melynek vezérfonala a készülődés az új évszakra. A kampányelemek ennek stílusos, prémium és kreatív kifejezése köré épülnek.

A legfőbb kihívásunk az volt, hogy olyan keretrendszert alkossunk, melyet hosszútávon a bérlők ajánlataival tudunk koherens tartalommal megtölteni. Annak érdekében, hogy a koncepció minél szabadabb és modernebb stílusban valósulhasson meg, a MOM Park-tól a megszokottnál nagyobb szabadságot kaptak a kreatívjaink és a képi anyagokat elkészítő szakembereink. A kampány elemeiben szorosan követi a kommunikációs stratégiát, amelynek célja a MOM Parkot prémium, iránymutató, másként gondolkodó és kommunikáló márkaként tovább építeni – idézik Sipos Dávid, a HPS Experience ügyvezető igazgatója szavait.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

6 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.