2014. március 12.

A Havas készítette a belVita névváltási kampányát

A feladat a fogyasztók széleskörű tájékoztatása és a globális márkanév elfogadtatása volt.

A feladat a fogyasztók széleskörű tájékoztatása és a globális márkanév elfogadtatása volt.

A Mondelez Hungária Kft. ismert Győri Jó Reggelt! márkája mostantól belVita Jó Reggelt! néven kapható. A névváltás célja az egységesítés és a globális brand erősítése térségünkben.

Egy jól ismert és kedvelt márkanév megváltoztatása mindig nehéz kommunikációs feladat, mivel a fogyasztók nem feltétlenül szeretik a változást. Ezért a Havas Worldwide Budapest legfontosabb feladata a vásárlók széleskörű tájékoztatása volt arról, hogy a több mint 10 éves múltra visszatekintő, népszerű Jó Reggelt! reggelizőkeksz életében egy új korszak kezdődött: új névvel és csomagolással, de a megszokott ízélmény megtartásával. A névváltást 25 mp-es TV reklámmal, sajtóhirdetésekkel és online eszközökkel kommunikálták, illetve az eladáshelyen látványos POS eszközök hívták fel a vásárlók figyelmét a megújult termékre.

)
A kampány TV szpotja

A Mondelez (korábban Kraft Foods) névadási gyakorlatával a Branding blogban is foglalkoztunk, itt.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

2 napja

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.