2014. március 12.

A Havas készítette a belVita névváltási kampányát

A feladat a fogyasztók széleskörű tájékoztatása és a globális márkanév elfogadtatása volt.

A feladat a fogyasztók széleskörű tájékoztatása és a globális márkanév elfogadtatása volt.

A Mondelez Hungária Kft. ismert Győri Jó Reggelt! márkája mostantól belVita Jó Reggelt! néven kapható. A névváltás célja az egységesítés és a globális brand erősítése térségünkben.

Egy jól ismert és kedvelt márkanév megváltoztatása mindig nehéz kommunikációs feladat, mivel a fogyasztók nem feltétlenül szeretik a változást. Ezért a Havas Worldwide Budapest legfontosabb feladata a vásárlók széleskörű tájékoztatása volt arról, hogy a több mint 10 éves múltra visszatekintő, népszerű Jó Reggelt! reggelizőkeksz életében egy új korszak kezdődött: új névvel és csomagolással, de a megszokott ízélmény megtartásával. A névváltást 25 mp-es TV reklámmal, sajtóhirdetésekkel és online eszközökkel kommunikálták, illetve az eladáshelyen látványos POS eszközök hívták fel a vásárlók figyelmét a megújult termékre.

)
A kampány TV szpotja

A Mondelez (korábban Kraft Foods) névadási gyakorlatával a Branding blogban is foglalkoztunk, itt.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.