2014. március 12.

A Havas készítette a belVita névváltási kampányát

A feladat a fogyasztók széleskörű tájékoztatása és a globális márkanév elfogadtatása volt.

A feladat a fogyasztók széleskörű tájékoztatása és a globális márkanév elfogadtatása volt.

A Mondelez Hungária Kft. ismert Győri Jó Reggelt! márkája mostantól belVita Jó Reggelt! néven kapható. A névváltás célja az egységesítés és a globális brand erősítése térségünkben.

Egy jól ismert és kedvelt márkanév megváltoztatása mindig nehéz kommunikációs feladat, mivel a fogyasztók nem feltétlenül szeretik a változást. Ezért a Havas Worldwide Budapest legfontosabb feladata a vásárlók széleskörű tájékoztatása volt arról, hogy a több mint 10 éves múltra visszatekintő, népszerű Jó Reggelt! reggelizőkeksz életében egy új korszak kezdődött: új névvel és csomagolással, de a megszokott ízélmény megtartásával. A névváltást 25 mp-es TV reklámmal, sajtóhirdetésekkel és online eszközökkel kommunikálták, illetve az eladáshelyen látványos POS eszközök hívták fel a vásárlók figyelmét a megújult termékre.

)
A kampány TV szpotja

A Mondelez (korábban Kraft Foods) névadási gyakorlatával a Branding blogban is foglalkoztunk, itt.

Százból tizenöt magyar márkahű

55 perce

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.

Megújult a Magyar PR Szövetség etikai kódexe

1 órája

A Magyar Public Relations Szövetség erkölcsi normagyűjteményét a társadalmi és gazdasági élet szereplőinek jelenben érvényes igényeihez, az ország és a világ megváltozott kihívásaihoz igazították.