2018. február 07.

A Havasé a Jacobs Douwe Egberts tender

Az együttműködés február 1-jén kezdődött. A médiatervezésért és -vásárlásért a jövőben is a Havas Média felel.

A Jacobs Douwe Egberts még tavaly év végén írt ki meghívásos tendert, melyben legfontosabb márkái, a JACOBS, az OMNIA és a PICKWICK számára keresett ügynökséget. Az anyagok elbírálása után a cég választása a Havas Budapestre esett. A nyertes ügynökség feladata mindhárom márka teljes digitális kommunikációja a közösségi médiafelületekre szánt tartalmak fejlesztésétől kezdve a különböző digitális kampányok tervezéséig. Ebben, a nemzetközileg is működő Havas Village koncepció keretein belül, a Havas Média lesz majd partnere, mely már régebb óta látja el a JDE médiaügynökségi feladatait.

"Nagy izgalommal kezdünk neki a közös munkának a Havas Budapesttel, azt várjuk, hogy márkáinkkal a 2018-as év végére a kávé és tea szegmensek meghatározó szereplői leszünk az online térben" - mondta el az új együttműködéssel kapcsolatban Tasi Dóra, a JDE márkamenedzsere. "Ebben nagy szerepet szánunk annak is, hogy mostantól a médiatervezési és a kreatív fejlesztési folyamatok valóban integráltan, kéz a kézben valósulhatnak meg. A szerteágazó aktivitások miatt a hatékony működés a jövőben kiemelt jelentőséget kap majd."

A Havas Budapest első projektje az OMNIA Barista 100% Arabica kávé számára készített online program, mely február 6-án debütált az omniabaristakepzo.hu weboldalon.

„Széndobálókat” keres a Heineken

1 napja

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.