2018. február 07.

A Havasé a Jacobs Douwe Egberts tender

Az együttműködés február 1-jén kezdődött. A médiatervezésért és -vásárlásért a jövőben is a Havas Média felel.

A Jacobs Douwe Egberts még tavaly év végén írt ki meghívásos tendert, melyben legfontosabb márkái, a JACOBS, az OMNIA és a PICKWICK számára keresett ügynökséget. Az anyagok elbírálása után a cég választása a Havas Budapestre esett. A nyertes ügynökség feladata mindhárom márka teljes digitális kommunikációja a közösségi médiafelületekre szánt tartalmak fejlesztésétől kezdve a különböző digitális kampányok tervezéséig. Ebben, a nemzetközileg is működő Havas Village koncepció keretein belül, a Havas Média lesz majd partnere, mely már régebb óta látja el a JDE médiaügynökségi feladatait.

"Nagy izgalommal kezdünk neki a közös munkának a Havas Budapesttel, azt várjuk, hogy márkáinkkal a 2018-as év végére a kávé és tea szegmensek meghatározó szereplői leszünk az online térben" - mondta el az új együttműködéssel kapcsolatban Tasi Dóra, a JDE márkamenedzsere. "Ebben nagy szerepet szánunk annak is, hogy mostantól a médiatervezési és a kreatív fejlesztési folyamatok valóban integráltan, kéz a kézben valósulhatnak meg. A szerteágazó aktivitások miatt a hatékony működés a jövőben kiemelt jelentőséget kap majd."

A Havas Budapest első projektje az OMNIA Barista 100% Arabica kávé számára készített online program, mely február 6-án debütált az omniabaristakepzo.hu weboldalon.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.