2013. június 28.

A Hegyalján bulizik a Borsodi

A sörmárka ismét szponzorálja a rendezvényt.

A sörmárka ismét szponzorálja a rendezvényt.

A sörmárka immár két éve névadó szponzora a Hegyalja Fesztiválnak. A Malátabár és a Borsodi Nagyszínpad, az eddig megszokottakhoz hasonlóan az idén is számtalan szórakozási lehetőséget kínál a Fesztivál látogatói számára, de emellett idén először épül fel a Fesztivál középpontjában, találkozási és tájékozódási pontként funkcionáló LED torony, melyen a Borsodi és a fesztivál arculati elemei és dekorációja láthatóak.

Ezek mellett - a tavalyi évi tapasztalatokra építve - folytatódik a Karriergyár, amely a fiatalok álláskeresésében próbál segítséget nyújtani. A régió nagyvállalatai mellett a Borsodi Sörgyár saját standon várja az érdeklődőket, akik bepillanthatnak a vállalat munkatársainak életébe, megismerkedhetnek az álláslehetőségekkel. Arról lehet majd beszélgetni, hogy mi kell egy jó állás elnyeréséhez. Kvízjátékra is sor kerül a standon, ahol a helyes válaszadókat sörrel és egyéb ajándékokkal jutalmazzák. Kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül június 28-án, pénteken, 17.10-18.00 között, melynek címe: Karriergenerátor program, avagy miért jó a Hegy’ régióban dolgozni, melynek egyik résztvevője Masa Beáta, a sörgyár személyzeti igazgatója.

Ide kapcsolódik az is, hogy az évek óta sikeresen működő Repohár program eredményeként immár harmadára csökkent a Hegyalja Fesztiválon keletkezett hulladék mennyisége. A Repohár rendszer óriási, számszerű eredményei mellett talán a legfontosabb érdeme az a szemléletformáló erő, amely példát mutat a fiataloknak arra, hogy ne az egyszer használatos csomagolásokat részesítsék előnyben.