2013. június 28.

A Hegyalján bulizik a Borsodi

A sörmárka ismét szponzorálja a rendezvényt.

A sörmárka ismét szponzorálja a rendezvényt.

A sörmárka immár két éve névadó szponzora a Hegyalja Fesztiválnak. A Malátabár és a Borsodi Nagyszínpad, az eddig megszokottakhoz hasonlóan az idén is számtalan szórakozási lehetőséget kínál a Fesztivál látogatói számára, de emellett idén először épül fel a Fesztivál középpontjában, találkozási és tájékozódási pontként funkcionáló LED torony, melyen a Borsodi és a fesztivál arculati elemei és dekorációja láthatóak.

Ezek mellett - a tavalyi évi tapasztalatokra építve - folytatódik a Karriergyár, amely a fiatalok álláskeresésében próbál segítséget nyújtani. A régió nagyvállalatai mellett a Borsodi Sörgyár saját standon várja az érdeklődőket, akik bepillanthatnak a vállalat munkatársainak életébe, megismerkedhetnek az álláslehetőségekkel. Arról lehet majd beszélgetni, hogy mi kell egy jó állás elnyeréséhez. Kvízjátékra is sor kerül a standon, ahol a helyes válaszadókat sörrel és egyéb ajándékokkal jutalmazzák. Kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül június 28-án, pénteken, 17.10-18.00 között, melynek címe: Karriergenerátor program, avagy miért jó a Hegy’ régióban dolgozni, melynek egyik résztvevője Masa Beáta, a sörgyár személyzeti igazgatója.

Ide kapcsolódik az is, hogy az évek óta sikeresen működő Repohár program eredményeként immár harmadára csökkent a Hegyalja Fesztiválon keletkezett hulladék mennyisége. A Repohár rendszer óriási, számszerű eredményei mellett talán a legfontosabb érdeme az a szemléletformáló erő, amely példát mutat a fiataloknak arra, hogy ne az egyszer használatos csomagolásokat részesítsék előnyben.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

23 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.