2017. december 18.

A Hive Creative nyerte a Staffino tenderét

Az ügynökség decembertől látja el a megbízást, stratégiai tervezés és kivitelezés is része a feladatoknak.

A telejesítményértékelő rendszer, a Staffino a digitalizált visszajelzések fontosságára épül, mely nemcsak ösztönzi a visszajelzések adását, de meg is könnyíti azok feldolgozását.

"Fontos, hogy olyan ügynökséggel dolgozzunk, akik otthonosan mozognak azokon a területeken, amelyek számunkra is kiemelkedő jelentőséggel bírnak. A Hive speciális tapasztalatával jól ismeri azokat a folyamatokat, amelyek a munkáltatói és munkavállalói oldalon is meghatározóak, ezért úgy gondoljuk, hogy hatékonyan és eredményesen tudunk együttműködni" – mondta el Csiszér Béla, a Staffino magyarországi ügyvezetője.

A Hive Creative a bevezető kampány teljes kommunikációs tevékenysége mellett rendezvények menedzsmentjével, valamint kreatív ötletekkel és tanácsadással is támogatja a Staffino projektjeit.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.