2017. december 14.

A Hive Creative-val építi márkáját a Nextent

Az ügynökség az employer branding stratégia kialakításában és a kapcsolódó külső kommunikációs feladatokban támogatja majd a vállalatot.

A PR és munkáltatói márka építésére szakosodott Hive Creative nyerte a Nextent Informatika Zrt. employer branding tenderét.

Az ügynökség egy speciális online márka- és munkáltatói imidzs elemző rendszert a HireWiser-t használja majd, melyet a COVA-val és a Neticle-lel közösen fejlesztettek. A feladat a külső diagnosztika, a szervezet és a kommunikációs csatornák elemzése alapján egy komplex employer branding stratégia és a kapcsolódó kommunikációs javaslatok kidolgozása, amelyek alkalmasak a munkáltatói márka hosszú távú továbbfejlesztésére.

Így az employer branding stratégia egyszerre támogatja az üzleti célok elérését, a vállalati önkép kialakulását, illetve a vállalati kultúra értékeinek széles körű megismerését is.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.