2014. október 14.

A JátékNet webáruház lett az Ország Boltja

Az idei Ország Boltja gálán a JátékNet első helyezést ért el Játék kategóriában a minőségi és népszerűségi díjakért folyó megmérettetésekben is.

Az idei Ország Boltja gálán a JátékNet első helyezést ért el Játék kategóriában a minőségi és népszerűségi díjakért folyó megmérettetésekben is.

Az Ország Boltja versenyt júliusban indította el az Árukereső.hu árösszehasonlító oldal azzal a céllal, hogy kiderüljön, mely webáruházakat tartják a legjobbnak a vásárlók népszerűségi és minőségi kategóriákban. Az idei a 4. alkalom, amikor az online kereskedelemben tevékenykedő hazai szereplők megmérettetik szolgáltatásukat.

A versenyen idén a hazai, aktív webáruházak több mint fele, összesen 626 bolt indult el. Közülük a vásárlók döntötték el, hogy ki kapja a népszerűségi és minőségi díjakat.

A népszerűségi kategóriákban induló 357 webáruházra több mint 83.000 szavazat érkezett az internetes felhasználóktól, amely 24%-kal haladja meg a tavalyi össz-szavazatszámot. A minőségi díjak esetében is szoros verseny alakult ki a 464 versenyző között annak köszönhetően, hogy a valós vásárlók visszajelzéseinek értékét felismerve további számos bolt csatlakozott az Árukereső Megbízható Bolt Programjához.

Az Ország Boltja díjátadó gálát 2014. október 9-én rendezték, több mint 400 vendég részvételével. Az eseményen összesen 30 díj került kiosztásra: 12 minőségi, 17 népszerűségi- és az Ország Boltja díj. A díjazottak listáját itt olvashatják.