2017. szeptember 22.

A Játéknet webáruház lett az ország boltja

A verseny történelmében az idei év volt az első, amikor a résztvevők száma meghaladta az ezret, egész pontosan 1084-en szálltak versenybe a kategória díjakért és az Ország Boltja fődíjért.

Az Árukereső.hu idén hetedik alkalommal szervezte meg az Ország Boltja versenyt. A jelentkezők két új kategóriában is indulhattak (mobilkommunikáció és webpláza), így ezúttal összesen 37 díjat adtak át: ezek a 19 népszerűségi díj, 17 minőségi díj, valamint a legjobb webáruháznak járó Ország Boltja fődíj.

Az Ország Boltja címet a Játéknet Webáruház nyerte el, mely 2005-ben indult családi vállalkozásként, mára pedig az ország egyik legnagyobb játék webáruházává nőtte ki magát. A Játéknet Webáruház az első, akinek sikerült dupláznia a verseny történelmében, hiszen már 2014-ben is elnyerte a címet.

A teljes lista itt böngészhető.

 

 

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

5 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

5 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.