2013. szeptember 19.

A Jó reggelt! márkán dolgozik a Human Telex

A Mondelez Hungária 63 napon át futó promóciójának kreatív munkáját a Human Telex Reklámügynökség végezte.

100 ezerrel indul a nap! - legalábbis a Jó Reggelt! márka legújabb kampányában. A Mondelez Hungária 63 napon át futó promóciójának kreatív munkáját a Human Telex Reklámügynökség végezte.

A kampány arra épül, hogy szeptember 2-től november 3-ig naponta legalább egy Jó Reggelt! fogyasztónak jól indul majd a napja, hiszen a keksz mellett 100 ezer forint nyereményben is részesül. Az ezzel az összeggel feltöltött bankkártya tulajdonosát hirdetik ki ugyanis minden délelőtt 10 órakor a termékhez kapcsolódó promóciós játék során, valamint további 10 darab 10 ezer forintos utalvány talál gazdára, végül pedig – a két hónapos kampány lezárásaként – egy autót is kisorsolnak.

„A pénznyeremény – főleg ha szinte azonnali – még mindig a legvonzóbb ajándékok közé tartozik, ennek a márkára szabott változata a komoly összeget tartalmazó bankkártya és a vásárlási utalvány. Hiszen a Jó Reggelt! azokhoz a nőkhöz szól, akik nem csak abban tudatosak, hogy mit fogyasztanak, hanem bizonyára a tekintetben is, hogy mi egyebet szeretnének vásárolni, azaz mire költik el a nyereményüket” – emelte ki Udvarev-Tóth Rita, a kampány kreatív kidolgozásáért felelős Human Telex Reklámügynökség senior ügyfélkapcsolati menedzsere.

A Jó Reggelt! termékcsalád valamennyi tagja részt vesz a nyereményjátékban, a csomagolásokon kívül vagy belül található kódok pedig kizárólag online tölthetők fel.

A Human Telex Reklámügynökség első alkalommal dolgozott a márkán, a Mondelez Hungária meghívásos tenderét 2013 elején nyerte el. A feladatok között a mechanizmus kidolgozása, a nyeremények meghatározása és az azokkal kapcsolatos együttműködések kialakítása, valamint a key visual és a csomagolás alap kreatívjának tervezése szerepelt. A további anyagok – tv-reklám, POS-ek, kiszerelések csomagolásai –, illetve az online és közösségi média kommunikáció megvalósítását a megbízó éves szerződött partnerei végezték el.

Megbízó: Mondelez Hungária Kft.

Kreatív ügynökség: Human Telex Reklámügynökség

Kreatív és stratégiai igazgató: Hajnal Tamás

Ügyfélkapcsolati igazgató: Bayer Ákos

Senior ügyfélkapcsolati menedzser: Udvarev-Tóth Rita

Vezető szövegíró: Molnár Andrea

Művészeti vezető: Hrabák Miklós

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.