2019. március 07.

A JóAutók.hu kiosztotta az Év Használtautó-Kereskedése díjakat

Több mint ezer autó adásvételhez kapcsolódó vásárlói vélemény alapján hirdette ki immáron második alkalommal az Év Használtautó-Kereskedése díj eredményeit az online autókereskedelmi piac meghatározó szereplője.

Az ügyfelek pozitív visszajelzése komoly érték, különösen azoknak az autókereskedőknek, akik tevékenységüket tisztességes keretek között, hosszú távra tervezve végzik. Az Év Használtautó-Kereskedése díjjal az ilyen felelősen működő vállalkozók munkáját támogatja Magyarország első ellenőrzött használtautó piactere, a Wallis csoporthoz tartozó JóAutók.hu - áll közleményben.

Az immáron második alkalommal megítélt elismerések célja, hogy valós autókereskedelmi ügyleteken és vásárlói visszajelzéseken alapuló példákkal erősítse a használtautó-értékesítők iránti vásárlói bizalmat. A piaci visszajelzések alapján odaítélt Év Használtautó-Kereskedése díjban részesülő kereskedők céges és szakmai háttere rendezett, minden általuk közzétett hirdetést, az autók előéletét igazoló dokumentumokat adminisztrátorok ellenőriznek. A JóAutók.hu 2017 óta meghatározó és dinamikusan növekvő szereplője a magyar online autókereskedelmi piacnak. Az oldal célja, hogy hatékonyan kapcsolja össze a biztonságorientált autóvásárlókat a tisztességes eladókkal.

A Jóautók.hu négy régióban (Nyugat-, Közép- és Kelet-Magyarország, valamint Budapest) osztotta ki az Év Használtautó-Kereskedése 2018 elismeréseket a legjobb és legtöbb értékelést kapott használtautó-kereskedők között. Ennek alapján a tavalyi eredményeket alapul véve a díjazottak:

• Év Használtautó-Kereskedése 2018 Nyugat-Magyarország: Lővér Autó Kft. (Sopron)

• Év Használtautó-Kereskedése 2018 Közép-Magyarország: Gedeon 72 Bt. (Sóskút)

• Év Használtautó-Kereskedése 2018 Kelet-Magyarország: Globe-Auto Kft. (Mezőkövesd)

• Év Használtautó-Kereskedése 2018 Budapest: Affix 2002 Kft. (Budapest)

Az ügyfelek tavalyi vásárlói visszajelzései alapján nagyon jó ügyfélértékeléseket kaptak, így kiemelten ajánlott kereskedések:

• Nyugat-Magyarország: Car Expressz Kft., EU Autó Kft., Men's Car Kft., Bálint Agro Kft., RGJ Autó Kft.

• Közép-Magyarország: Ke-Or Car, Good Life Car, 4 Motors Kft.

• Kelet-Magyarország: Auto-Sedan Kft., Expressive Automobil Kft.

• Budapest: Autócentrum Római, Gut Car Autó, Autó-Quartett Kft., M5 Délpesti Autóudvar

 

Kutatást készített az IKEA

2020. július 2.

A magyarok 61 százaléka szerint a magáncégeknek aktív szerepet kell vállalniuk a zöld megújulás népszerűsítésében.