2017. november 23.

A K&H: üzletet ide! kapta a Platina Effie-t

A megújult verseny eredményeként összesen 36 díjat adtak át a szervező szakmai szövetségek elnökei és az Effie támogatói.

A 7 Arany, 14 Ezüst és 14 Bronz Effie- t azok a 2016.01.01. és 2017.08.31. között Magyarországon futott kampányok kapták, amelyek a kiírás szerint igazolhatóan sikeresek, hatékonyak voltak, a kétfordulós, közel 100 fős zsűrizésen pályaművükre a legtöbb pontot kapták. A végső pontszám kialakulásánál a kihívásra, az ötletre, a kreatívra adott pontok 23,3%-23,3%- 23,3%-os súllyal, az eredmény bemutatására adott pontok 30% -os súllyal számítottak.

A Platina Effie-t az Üzleti kommunikáció (b2b) kategória döntőbe jutott és arany Effie-t nyert pályaműve kapta. A rangos elismerést a K&H: üzletet ide! kampányért adták át a K&H Banknak és az OMD Hungary-nek.

Effie 2017 Pályázó ügynökségek díjak szerinti sorrendje:

ACG

OMD Hungary

Isobar

DDB Sofia

Y&R Budapest

Uniomedia

PHD Hungary

Human Dialog

Mediacom

Artisan Marketing

Café Communications

Publicis One/Zenith

Mátai&Végh

HPS Experience

További díjazott társügynökségek: MEC Hungary, Mindshare, Starcom, MMS Communications, MediaCom, Publicis One/Publicis, Havas Media, Core Digital, Mito, Intren, METs Hungary, Doupla, Bold Ideas, CYD Films, Progressive, VIPR, Be Social, Peak Film, Webdream.

A Gálán a legsikeresebb hirdetők: K&H Bank (platina), Heineken Hungária, Magyar Telekom, Telenor, Lidl, Sió-Eckes, Sanofi, GlaxoSmithKline.

Címkék: gazdaság effie k&h omd

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.