2017. december 14.

A Kellys Hungary a Naurellel bővült

Természetes kozmetikumokkal színesítik portfóliójukat.

A Kellys Hungary viszonteladói partnerből vált a kiváló minőségű natúr kozmetikumokat forgalmazó Naurel webshop tulajdonosává. Kutasi Kelly és férje 2015-ben hozta létre a  márkát azzal a céllal, hogy elérhetővé tegyék az egészségtudatos, allergénmentes, vegán és organikus élelmiszereket minél több ember számára. Mivel mindketten elkötelezett hívei az egészséges életmódnak, táplálkozásnak és testmozgásnak, a Naurel vegyszermentes, tiszta, bio és organikus termékeit maximálisan fel tudják vállalni.

Kutasi Kelly master trainerként és életmód szakértőként gondosan ügyel arra, hogy a szépség, egészség, wellbeing életforma egyensúlyban legyen, 2008 óta használ biokozmetikumokat, így ismerkedett meg a Naurel által forgalmazott termékekkel is. A 2015 óta működő Naurel az elmúlt 3 év alatt folyamatosan bővítette termékpalettáját, egyre ismertebb, és a nők körében nagyon közkedvelt márka lett. További növekedéséről a Kellys Hungary gondoskodik a jövőben, hiszen a már meglévő és tervezett csatornáin még több vásárlóhoz tudja eljuttatni a vegyszermentes szépítőszereket.

„A Naurel keresett meg azzal, hogy nekem szívesen átadná a márka képviseletét, hiszen én az életemet tettem fel az egészségtudatos életmódra, éppen ezért elszánt és lelkes vezetője lennék a csapatuknak. Akkor már egy éve ismerkedtem a Naurellel, viszonteladóként forgalmaztuk a kozmetikumokat, engem teljesen meggyőztek a termékek, ezért szívesen mondtam igent a felkérésre. A cég életében egy nagy előrelépés a fúzió, hiszen az organikus szépségápolás hiányzott a portfóliónkból. Az új márkával együtt egy új csapatot is kaptunk, akik egytől-egyig remek szakemberek. Örülök, hogy vásárlóinknak már nemcsak a testi és lelki egészségéről, hanem a szépségéről is szakértőként tudunk gondoskodni a jövőben” – nyilatkozta Kutasi Kelly.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.