2012. május 09.

A Közel-Keleten terjeszkedik az Insomnia

Az ügynökség eddig is dolgozott a régióban, de most irodát is nyitott.

Az ügynökség eddig is dolgozott a régióban, de most irodát is nyitott.

Insomnia Middle East néven nyitott Bahreinben irodát az ügynökség. A szaúdi piacon a hazai ügynökségi szereplők közül elsőként megjelent cég Gáll Zsoltot, az Insomnia nemzetközi részlegének vezető tanácsadóját delegálta az új irodába. A szakember ügyvezetőként irányítja a kinti iroda tevékenységét, és jelenleg három ügyfél megbízásait koordinálja, helyi erők segítségével.

A szaúdi leányvállalat a jövőben a Perzsa-öböl térségében működő ügyfelekre fókuszál. Létrejöttét egyéves előkészítő munka előzte meg. Az ebben a folyamatban is részt vevő Gáll Zsolt egy hónapja költözött ki Bahreinbe.

A jelenlegi ügyfelek között található a Sherbiny olajipari beszállító vállalat és a Zamil AC légkondicionáló gyártó. A megrendelések között van arculattervezés, imázsépítés, vállalati referenciafilm, online munka és grafikai tervezés.

"Az Insomnia-család most induló új tagjától azt várjuk, hogy erős szinergiát teremtsen a hazai kreativitás, a versenyképes marketingkommunikációs megoldások és az öböl térségében egyre inkább világpiaci szereplővé váló új iparágak között" - nyilatkozta Erdős Gergely, az Insomnia ügyvezetője.