2012. május 09.

A Közel-Keleten terjeszkedik az Insomnia

Az ügynökség eddig is dolgozott a régióban, de most irodát is nyitott.

Az ügynökség eddig is dolgozott a régióban, de most irodát is nyitott.

Insomnia Middle East néven nyitott Bahreinben irodát az ügynökség. A szaúdi piacon a hazai ügynökségi szereplők közül elsőként megjelent cég Gáll Zsoltot, az Insomnia nemzetközi részlegének vezető tanácsadóját delegálta az új irodába. A szakember ügyvezetőként irányítja a kinti iroda tevékenységét, és jelenleg három ügyfél megbízásait koordinálja, helyi erők segítségével.

A szaúdi leányvállalat a jövőben a Perzsa-öböl térségében működő ügyfelekre fókuszál. Létrejöttét egyéves előkészítő munka előzte meg. Az ebben a folyamatban is részt vevő Gáll Zsolt egy hónapja költözött ki Bahreinbe.

A jelenlegi ügyfelek között található a Sherbiny olajipari beszállító vállalat és a Zamil AC légkondicionáló gyártó. A megrendelések között van arculattervezés, imázsépítés, vállalati referenciafilm, online munka és grafikai tervezés.

"Az Insomnia-család most induló új tagjától azt várjuk, hogy erős szinergiát teremtsen a hazai kreativitás, a versenyképes marketingkommunikációs megoldások és az öböl térségében egyre inkább világpiaci szereplővé váló új iparágak között" - nyilatkozta Erdős Gergely, az Insomnia ügyvezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.