2010. június 30.

A Lánchíd Klub az árvízkárosultakért

Az FMCG piac meghatározó szakembereit tömörítő Lánchíd Klub tagjai is csatlakoztak az árvízkárosultak megsegítéséhez.

Az FMCG piac meghatározó szakembereit tömörítő Lánchíd Klub tagjai is csatlakoztak az árvízkárosultak megsegítéséhez. Először önállóan tettek felajánlásokat, majd most újra, de ez alkalommal már csoportosan, klubon kívüliek csatlakozásával együtt. Az adományokat a Lekkerland által felajánlott kamionokkal szállították június 30-án az egyik legrászorultabb település, Felsőzsolca lakóihoz.

Az FMCG piac meghatározó szakembereit tömörítő Lánchíd Klub tagjai is csatlakoztak az árvízkárosultak megsegítéséhez. Először önállóan tettek felajánlásokat, majd most újra, de ez alkalommal már csoportosan, klubon kívüliek csatlakozásával együtt.

Az adományokat a Lekkerland által felajánlott kamionokkal szállították június 30-án az egyik legrászorultabb település, Felsőzsolca lakóihoz. A termékfelajánlásokat az Együtt Felsőzsolcáért Egyesület és az Önkormányzat képviselői vették át Matus Istvántól, a Klub elnökségének tagjától, aki a támogatási programot koordinálta. A két kamionnyi, közel 60 raklapnyi különféle árut az alábbi cégeknek köszönhetik Felsőzsolca árvízkárosultjai:

Bábolna Bio, Bonbonetti, Bonduelle, Buszesz, Ceres, Chio, Debreceni-hús, Detki Keksz, Fonte Verde, Kaiser Food, Ostoros-Novaj, Pick Szeged Zrt, Storck Hungária, Szilasfood, Univer Product.

A Lánchíd Klubot 2003 őszén tizenkét csúcsvezető hozta létre, akik kereskedői, gyártói vagy szolgáltatói területen az FMCG piac meghatározó szakembereinek számítanak. A Klub munkájába az alapítás óta eltelt időben újabb huszonhét felsővezető kapcsolódott be. Az egyesületet a tagok saját adózott jövedelmükből működtetik.

 

Címkék: jótékonyság