2017. november 29.

A Lego csoport globális médiaügynöksége az Initative

Az Initiative, az IPG Mediabrands kultúra-vezérelt médiaügynöksége nyerte a LEGO® Group globális médiaügynökségi megbízását egy szoros megmérettetés után.

Az év elején az Initiative új alapokra helyezte a termékkínálatát és pozícionálását ezáltal nyújtva alternatívát az ügyfeleknek, akik elé folyamatos kihívást állít a reklámok elkerülése és a fogyasztói viselkedés radikális változása. Az ügynökség érti a kultúra finomságait és átvezeti az ügyfeleit az iparág változásain a korábbi “márka reklámozás” helyett a “kulturális márkázásra” fókuszálva.

A LEGO Group a világ egyik vezető játék gyártója, mely az ikonikus LEGO® kockára épül. A vállalat elkötelezett a gyerekek fejlesztése mellett; missziója a holnap építőinek inspirálása és fejlesztése a kreatív játékon és a tanuláson keresztül.

"Nagyon izgatottan várjuk az Initiative csapatával kezdődő közös munkát, mert így a szülőkkel és gyerekeikkel új és innovatív módokon kerülhetünk kapcsolatba. Egy nagyon alapos globális áttekintés után úgy hisszük, hogy az Initiative ‘első a digitális’ megközelítése, nemzetközi elérése és erős lokális piacismerete támogatni fogja a hosszú távú ambíciónkat, hogy minél több gyerek legózhasson a világon.”- mondta Julia Goldin, a LEGO Group Chief Marketing Officer-e.

"A LEGO márka és ikonikus termékei különleges helyet foglalnak el a gyerekek és szüleik életében, és nagyon megtisztelőnek érezzük, hogy ilyen nagy felelőséget bíztak ránk. Izgatottak vagyunk, hogy a csapatuk része lehetünk.” - mondta Mat Baxter, az Initiative globális vezetője.

A LEGO Group a harmadik globális ügyfél, aki az ügynökségünket választotta ebben az évben, a Carlsberg elnyerését és az Amazon megtartását követően. Az ügynökség új látásmódja és ajánlata bizonyítottan működik, és vonzóvá teszi a világ jónéhány kreatív, úttörő és kulturálisan elhivatott hirdetője számára.

Fekete fokhagymával újít a Nagybani Piac

15 órája

Fekete fokhagymát kóstoltak a Piac Éjszakája vendégei a Nagybani Piacon. A különleges élelmiszer speciális fermentációs eljárással készül, és a kutatások szerint egészségesebb, mint a friss fokhagyma.

Százból tizenöt magyar márkahű

19 órája

Kétszer olyan márkahűek a magyarok, mint a világátlag: 15 százalékuk ragaszkodik a megszokott termékekhez. Ugyanakkor több mint egynegyedük nyitott a korábban nem próbált termékekre is - derül ki a Nielsen felméréséből.