2019. március 13.

A Lexus lesz a Davis Kupa hivatalos partnere

A sporteseményt a madridi La Caja Mágicában rendezik meg november 18-24. között. A Madridi Davis Kupa Döntő a világ egyik legfontosabb sporteseménye, így Madrid egy hétre a teniszvilág fővárosává válik.

A sportesemény hivatalos járműbeszállítójaként szereplő Lexus már jó ideje dolgozik azon, hogy autómárkából életstílus-márkává váljék. A mostani együttműködés lehetőséget nyújt a Lexus új, innovatív crossovere az UX 250h hibrid prezentálására; az autó egyébként a következő napokban mutatkozik be Spanyolországban.

„A Davis Kupa az egyik legrégebbi rendezvény a tenisz világában, története 100 évre nyúlik vissza. 2019-ben ez a tradíció megújul, és a rendezvény ezzel a megújult formátummal működik majd tovább. Éppen ez a két érték, a tradíció és az innováció az, ami a Lexus karakterét is jellemzi: a Takumi japán kézművesség és az Omotenashi japán vendéglátási kultúra egy jövőbe mutatóan modern, innovatív hibrid technológiával kapcsolódik össze a Lexusban” - magyarázza az együttműködés hátterét Leo Carluccio, a Lexus spanyolországi divíziójának igazgatója.

Nagyon fontos, hogy a Lexus és a Madridi Davis Kupa Döntő olyan értékekben is közös nevezőt képviselnek, mint a kiválóság, a munka-etika kultúra vagy éppen a csapatmunka - írják.

Címkék: gazdaság autó lexus

Vizet szüntess!

1 napja

A MediaMarkt összegyűjtötte a mosás takarékossági tudnivalóit.