2016. március 16.

A Lions Health és az UNICEF versenyt hirdet

A fiatal kreatívokat és marketingeseket díjazó 2016-os Young Lions Health Award értékelésében vendég-zsűritagként Shakira is részt vesz.

Az idén már második alkalommal megrendezett versenyen résztvevő fiatal kreatívoknak és marketingszakembereknek olyan integrált marketing-eszközkészletet kell tervezniük, amely a játék szerepének fontosságára hívja fel a figyelmet az első életévekben a gyermek kognitív, társadalmi és érzelmi fejlődésében. Az ötleteket felhasználják majd az UNICEF Early Childhood Development kommunikációs kampányában.

A versenyre 30 évesnél fiatalabb szakemberek jelentkezését várják. Az online pályázatoknak tartalmaznia kell egy digitális aktivációt, print hirdetést és egy videót. Az anyagokat szakértőkből és különleges meghívottakból álló zsűri bírálja el, melynek tagjai között van az UNICEF jószolgálati nagykövete, Shakira, a Publicis Healthcare Communications Group elnöke, Alexandra von Plato és a CDM Group elnöke, Josh Prince.

A nyerteseknek a június 18-19-i Lions Health-en, az iparág képviselői előtt adják át a díjakat.

Az első GDPR bírság háttere

11 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.