2017. december 19.

A MITTE nyerte a Greenpeace Magyarország pályázatát

A MITTE Communicatons elsősorban kreatív, content- és influencer marketing, valamint stratégiai tanácsadó feladatokat lát el. A munka célja a Greenpeace tevékenységének szélesebb körhöz való eljuttatása.

„Olyan ügynökséget kerestünk, amelyik mind stratégiai kommunikáció, mind kreatív oldalról erős támogatást tud nyújtani nekünk, és azonosulni tud az idén 15 éves Greenpeace Magyarország tevékenységeivel” - nyilatkozta Hunyadi Réka, a Greenpeace Magyarország kommunikációs vezetője.

„Amellett, hogy személyes küldetésünknek is tekintjük, hogy felhívjuk a lakosság figyelmét az őket érintő környezetvédelmi problémákra és zöld megoldásokra, megtisztelő számunkra, hogy egy 15 éves hazai múlttal, erős nemzetközi szakmai háttérrel rendelkező szervezet választott minket kommunikációs partnerének” - árulta el Batta Barnabás, a MITTE Communications ügyvezetője és stratégiai igazgatója.

A Greenpeace Magyarország fejlesztési és hirdetésmenedzsmenti feladatait továbbra is a Doppio Creative látja el.

Továbbá, ahogyan azt múlt héten megírtuk a MITTE felel a Down Egyesület arculatváltásáért is.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.