2020. március 24.

A Márkáddal nem kell távolságot tartani! Kommunikálj magabiztosan!

A Project Agora új célzási lehetősége márkabiztonságot nyújt a hirdetőknek a Covid-19 járvány alatt. (x)

A Project Agora, az EMEA régió egyik vezető médiatechnológiai vállalata bejelentette a COVID-19 specifikus célzási lehetőségeit, mely segítségével a márkák befolyásolhatják, hogy hirdetéseik milyen feltételek mellett jelenhetnek meg a kapcsolódó hírekben.

A Project Agora márkabiztonságot kínáló megoldása valós időben elemzi a partnerkiadók oldalainak tartalmát és a hirdetővel egyeztetett kulcsszókövetelmények alapján dönt arról, hogy a kontextus megfelelő-e a hirdetés megjelenéséhez vagy sem.

Az opció már elérhető a Project Agora display, videó és natív hirdetés hálózatán, minden európai és EMEA régiós piacon, ahol a Project Agora jelen van. Az elmúlt időszakban több márka a nem kedvező kontextuális környezet miatt csökkentette kommunikációját, nekik kínál magabiztos lehetőséget ez az eszköz, mely kiaknázza a megnövekedett tartalomfogyasztási igényeket is.

“A személyes távolságtartás fontossága egyre ismertebb, a márkáknak viszont nem kell távolodniuk az emberektől” - mondta Káldy Levente, a Project Agora magyarországi country manager-e. - “Azon dolgozunk, hogy megvédjük hirdetőinket a szükségtelen kockázatoktól. Hirdetéseik csak azokon az oldalletöltéseken jelennek meg, amelyek megfelelnek az összes meghatározott paraméternek.”

Tudj meg többet itt: https://bit.ly/2UBVIRE