2017. június 21.

A Mars lett Európa legjobb munkahelye

Egymás után másodszorra választották a vállalatot Európa legjobb multinacionális munkahelyének.

A vállalat meggyőződése, hogy egy cég teljesítménye a munkatársak jólététől függ, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsák a kollégák számára, bárhol, bármilyen pozícióban is dolgoznak.

“Ez az elismerés jelentős mérföldkő a cégünk számára, és nagyszerű bizonyíték arra, hogyan jelennek meg a mindennapi gyakorlatban a vállalati értékeink. Ami pedig a legfontosabb: a díj annak a 18 400 fantasztikus európai munkatársnak az elismerése, akik rendszeresen bizonyítanak önállóan és csapatban is” – foglalta össze Juan Martin, a Mars Multisales Europe regionális elnöke. “Ez teszi a Marsot egy igazán egyedi és nagyszerű hellyé, amire büszkék vagyunk, és amiért eltökélten dolgozunk mindennap” – tette hozzá.

Myriam Cohen-Welgryn, a Mars Petcare Europe regionális elnöke is hasonlóan nyilatkozott, aki a Wrigley francia és belga üzletágának vezérigazgatójával, Anna Geiserttel vehette át a díjat. “Különösen büszke vagyok erre a díjra, ugyanis elárulja, hogy mit gondolnak a cégről a munkatársak. A Mars mindig szem előtt tartotta a munkatársak jólétét, ez az elismerés pedig megerősít minket abban, hogy ez a legjobb, amit tehetünk.”

Címkék: gazdaság mars munka

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

10 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.