2017. június 21.

A Mars lett Európa legjobb munkahelye

Egymás után másodszorra választották a vállalatot Európa legjobb multinacionális munkahelyének.

A vállalat meggyőződése, hogy egy cég teljesítménye a munkatársak jólététől függ, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsák a kollégák számára, bárhol, bármilyen pozícióban is dolgoznak.

“Ez az elismerés jelentős mérföldkő a cégünk számára, és nagyszerű bizonyíték arra, hogyan jelennek meg a mindennapi gyakorlatban a vállalati értékeink. Ami pedig a legfontosabb: a díj annak a 18 400 fantasztikus európai munkatársnak az elismerése, akik rendszeresen bizonyítanak önállóan és csapatban is” – foglalta össze Juan Martin, a Mars Multisales Europe regionális elnöke. “Ez teszi a Marsot egy igazán egyedi és nagyszerű hellyé, amire büszkék vagyunk, és amiért eltökélten dolgozunk mindennap” – tette hozzá.

Myriam Cohen-Welgryn, a Mars Petcare Europe regionális elnöke is hasonlóan nyilatkozott, aki a Wrigley francia és belga üzletágának vezérigazgatójával, Anna Geiserttel vehette át a díjat. “Különösen büszke vagyok erre a díjra, ugyanis elárulja, hogy mit gondolnak a cégről a munkatársak. A Mars mindig szem előtt tartotta a munkatársak jólétét, ez az elismerés pedig megerősít minket abban, hogy ez a legjobb, amit tehetünk.”

Címkék: gazdaság mars munka

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

13 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.