2018. október 26.

A Media Markt a Team Red-et választotta

A nyertes ügynökség, a MediaMarkt lead ügynökségi szerepét tölti be, már ez év őszétől.

A MediaMarkt Magyarország legnagyobb elektronikai kiskereskedelmi hálózata, a nyár folyamán zártkörű, meghívásos kreatív ügynökségi tendert írt ki. A pályázaton négy ügynökség vett részt, amelyből a Team Red került ki győztesként.

Pöhacker Gábor, a MediaMarkt marketingvezetője elmondta: „A MediaMarkt egy hosszú, és nagyon sikeres együttműködést folytatott a múltban az Allison Group-pal, de szükségét láttuk annak, hogy felülvizsgáljuk az együttműködést és a piac más szereplőivel, s azok látásmódjával megismerkedjünk. A tender során a Team Red képviselte leginkább azt az összetett s egyben kreatív világot amelyben a Media Markt-ot a jövőben látni szeretnénk, s azt a tonalitást, amivel az egyre nagyobb versenyben a fogyasztóinkhoz szólni kívánunk.”

Palincsár László, a Team Red ügyvezetője nevetve hozzátette: „Mi is örülünk, hogy egy újabb piros márkával bővült a portfóliónk.  De komolyra fordítva a szót: a MediaMarkt, az egyik legdinamikusabb és leginkább összetett gazdasági ág vezető szereplője. Így megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhatunk velük, s munkánkkal hozzájárulhatunk jövőbeni sikereikhez. Nagy izgalommal és lelkesedéssel vetjük bele magunkat a közös munkába, melynek első gyümölcseivel a vásárlók is hamarosan találkozhatnak.”

Mennyire vagyunk hűségesek?

10 órája

Szeretjük elkötelezni magunkat, de nem csak egyfelé – derül ki a Tesco törzsvásárlói attitűdökről készült felméréséből.