2019. október 22.

A Mercedes-Benz a világ legértékesebb prémium autómárkája

Az amerikai Interbrand legújabb „Best Global Brands 2019” értékelésén a márka megerősítette tavalyi eredményét az összetett értékelés nyolcadik helyén.

Az Interbrand legújabb „Best Global Brands 2019” értékelésén ismét a Mercedes-Benz lett a világ legértékesebb prémium autómárkája. A Mercedes-Benz márka a hagyomány és a kimagasló innováció megtestesítője, amely a folyamatos továbbfejlődés mellett egy fenntartható, de mindenekelőtt lenyűgöző prémium márka megteremtésére törekszik, amely hatékony megoldásokat kínál a jövő mobilitására - olvasható a sajtóközleményben.

A társadalom átalakulása a márkák szerepét is megváltoztatja: a sikeres márkák bizalmat keltenek, és egyértelmű állásfoglalásról árulkodnak, úgy kifelé, mint befelé. A Mercedes-Benz hajtóereje az innováció, a felelősségtudat, valamint a szándék, hogy folyamatosan intuitív, kifinomult és fenntartható mobilitási megoldásokat hozzon létre - teszik hozzá.

A koronavírus a hírekben is uralta a tavaszt

27 perce

A Clementine az online felületeken megjelent hírekből készített strukturált adatbázist, melyen megvizsgálta a súlypontok változását az érintett témákat illetően.