2016. február 25.

A Mindshare maradt a Rauch médiaügynöksége

A Mindshare nyerte a Rauch Hungária meghívásos médiaügynökségi tenderét, így továbbra is az ügynökség látja el az osztrák cég teljes körű médiatervezési és vásárlási feladatait Magyarországon.

A WPP-csoporthoz tartozó Mindshare 2014 eleje óta dolgozott együtt a Rauch Hungária Kft. márkatermékeivel – mint például a Happy Day, a Bravo, a Yippy és a Rauch IceTea. A reklámtörvény változása miatt azonban a tavalyi év végén meghívásos tendert írtak ki a teljes körű médiatervezési és vásárlási feladatokra, amelyen különböző ügynökségi csoportok egy-egy ügynöksége közül választották ki a nyertest.

„Megnyugtató volt számunkra, hogy a korábbi ügynökségünk mind az ár, mind pedig a csatornaválasztás szempontjából a számunkra leginkább megfelelő megoldást mutatta be” – értékelte a döntést Bodnár Péter, a Rauch értékesítési és marketing igazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a törvényi változások ellenére is olyan megoldásokat tudunk ügyfeleinknek ajánlani, amelyek megállják a helyüket a piaci versenyben” – tette hozzá Somlói Zsolt, a Mindshare ügyvezetője.

Petíciót indítottak a civilek

2019. augusztus 16.

Tiszta levegőt a Duna-partokon is: radikálisan csökkentsék a hajóforgalom okozta levegő- és zajszennyezést! címmel indít kampányt a Levegő Munkacsoport és az aHang.