2017. február 01.

A Morpho a Suzuki új kommunikációs ügynöksége

A stratégiai tervezés és tanácsadás, a márka erősítése és a sajtókommunikáció mellett vizuális és kreatív feladatokban működnek együtt.

"Büszkék vagyunk rá, hogy a Magyar Suzuki Zrt. minket választott kommunikációs tenderén. Nagy lelkesedéssel dolgozunk Magyarország egyik legnépszerűbb autómárkájának. Célunk, hogy 2017-ben aktívan hozzájáruljunk a magyar gépjárműpiacon vezető pozíciót betöltő vállalat sikereihez. Az immár negyedszázada a hazai piacon működő Magyar Suzuki Zrt. megújult, lendületes kommunikációját ügynökségünk integrált megoldásaival, színes és kreatív eszközeivel támogatja" – olvasható az ügynökség közleményében.

A határozott idejű megbízás a Magyar Suzuki Zrt. teljes körű pr-tevékenységének ellátására szól: a belső és külső vállalati kommunikációs tanácsadás és projektmenedzsment mellett közreműködnek a Suzuki hazai CSR és szponzorációs stratégiájának megvalósításában. Az együttműködés keretében marketingkommunikációs, rendezvényszervezési, grafikai és kreatív szolgáltatásaikkal is részt vállalnak a vállalat arculatának további erősítésében.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

7 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

7 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.