2017. február 01.

A Morpho a Suzuki új kommunikációs ügynöksége

A stratégiai tervezés és tanácsadás, a márka erősítése és a sajtókommunikáció mellett vizuális és kreatív feladatokban működnek együtt.

"Büszkék vagyunk rá, hogy a Magyar Suzuki Zrt. minket választott kommunikációs tenderén. Nagy lelkesedéssel dolgozunk Magyarország egyik legnépszerűbb autómárkájának. Célunk, hogy 2017-ben aktívan hozzájáruljunk a magyar gépjárműpiacon vezető pozíciót betöltő vállalat sikereihez. Az immár negyedszázada a hazai piacon működő Magyar Suzuki Zrt. megújult, lendületes kommunikációját ügynökségünk integrált megoldásaival, színes és kreatív eszközeivel támogatja" – olvasható az ügynökség közleményében.

A határozott idejű megbízás a Magyar Suzuki Zrt. teljes körű pr-tevékenységének ellátására szól: a belső és külső vállalati kommunikációs tanácsadás és projektmenedzsment mellett közreműködnek a Suzuki hazai CSR és szponzorációs stratégiájának megvalósításában. Az együttműködés keretében marketingkommunikációs, rendezvényszervezési, grafikai és kreatív szolgáltatásaikkal is részt vállalnak a vállalat arculatának további erősítésében.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.