A HPS Communication által készített kampányban az online beszélgetésekből eredő félreértések kerülnek középpontba.

A NESCAFÉ legújabb kampányában a fiatal felnőtteket szólítja meg. A főleg online térben kommunikáló korosztály számára nem ismeretlenek a hiányzó hangsúlyok, gesztusok és arckifejezések okozta félreértések, amelyek mind elkerülhetőek lehetnek egy személyes beszélgetés során. Erre hívja fel a márka a figyelmet különböző megoldásokkal és platformokon.

Az egyik ilyen a DORKO és NESCAFÉ 3in1 közös, limitált kollekciója, amelynek darabjain a legnépszerűbb és talán legidegesítőbb csetes kifejezések jelennek meg, mint a „Bocs, nem ide” vagy a „Pill”. Ezeket, a kampány részeként induló promócióban, NESCAFÉ 3in1 stickek beváltásával kedvezményesen is be lehet szerezni március 27-ig.

A kampány üzenetét erősíti Tamáska Gabi legújabb, Élőben jobb című dala is. Az Élőben jobb gondolatiságot erősítve, a szerzemény egy exkluzív lakáskoncerten debütált, amelyen Gabi barátai és néhány rajongó vett részt. A dalhoz készülő videó is itt készült.

 

A kampányelemek sora kültéri és digitális elemekkel egészül ki, úgy, mint országszerte kihelyezett citylight plakátok, online bannerek, valamint YouTube és egyéb social média hirdetések.