2014. március 12.

A Next Wave Europe nyerte a Vital Europe nemzetközi tenderét

Az ügynökség Nyugat-Európában népszerűsíti majd a fogászati szolgáltatást nyújtó céget, és egyúttal Budapestet is.

Az ügynökség Nyugat-Európában népszerűsíti majd a fogászati szolgáltatást nyújtó céget, és egyúttal Budapestet is.

A VitalEurope fogászati szolgáltató központ, amely Budapesten kívül Londonban és Párizsban is megtalálható, nemzetközi tendert írt ki online marketing feladatok megoldására. A brief tanácsadásra, online médiavásárlásra, online PR-ra és alkalmazásfejlesztésre kért koncepciókat, elsősorban a francia piacra. A Vital Europe a meghívásos tender résztvevői közül a Next Wave Europe-ot választotta ügynökségének, a közös munka már el is kezdődött. Az ügynökség már 2011-ben is dolgozott a Vital Europe-pal a francia piacon.

A megbízás egy speciális célcsoportra szól: nyugat-európaiakról, akik kelet-európai egészségügyi (fogászati és egyben turisztikai) szolgáltatást vesznek igénybe. A szolgáltatás branding mellett ezért a kampány fontos eleme a city branding is. A célcsoport insightok mellett a terv építőköve az „online customer journey”, a fogyasztó online döntéshozatalának feltérképezése és megértése is – mondta el a megbízás kapcsán Grega Kati ügyfélkapcsolati igazgató.

Címkék: next wave

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.