2017. november 30.

A Nosalty a Viber első számú magyar receptkeresője

Megkeresni a legjobb recepteket, és azonnal továbbítani a Viberen?

A Nosalty a Viberrel szoros együttműködésben elindítja az eddigi legizgalmasabb funkcióját - írják. A felhasználók könnyebben és gyorsabban kereshetnek fogásokat egy családi, baráti találkozóra vagy egy romantikus estére - teszik hozzá.

A felhasználóknak egy beszélgetésen belül, akár az otthon fellelhető alapanyagok alapján is lehetőségük van kiválasztani a számukra legmegfelelőbb receptet.

A mostani újítással a felhasználók több információt tudhatnak meg a keresett receptről a Viberen keresztül, így a receptkeresés még élvezetesebbé válik. A főzni vágyók inspiráló receptek közül válogathatnak többek közt a közelgő karácsonyi sütés-főzéshez vagy a szilveszteri vendégváró falatokhoz.

Új funkciót vezet be a Nosalty

Amennyiben valakinek csak ötletekre van szüksége, a Nosalty Viber fiókját megnyitva azonnal megkapja az adott nap legkeresettebb receptjeit.

A Nosalty a Viber kiemelt partnereként 2016 szeptemberében indította el közösségi csatornáját a Viberen, ezt követően 2016. november 30-án a Nosalty Viber chatbotját, amellyel a követők könnyen, gyorsan kereshetnek recepteket és értesülhetnek a legújabb receptekről és hírekről.

Címkék: média nosalty viber

Az első GDPR bírság háttere

12 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.