2016. április 27.

A P&G ismét útjára indítja kampányát

A világpremierrel egy időben nézheti a nagyérdemű a Köszi, Anyu! film legújabb részét. A jelenlevők egyedi üzenetet is készíthetnek anyák napjára.

A kezdeményezés a 2012-es Londoni Olimpiai Játékok ideje alatt indult útjára, azóta a 2014-es Szocsi és most a Riói Olimpiai Játékok évében is megismétlődik. A „Köszi, Anyu!” kampány egyedisége, hogy minden alkalommal egy olimpiai sportoló és édesanyja különleges kapcsolatát állítja példaként.

Korábbi magyar nagykövetek voltak: Cseh László (London), Kapás Boglárka (London) és Szabó Milán (Szocsi). Idén Hosszú Katinka ötszörös világbajnok úszó és édesanyja, Barbara lesznek a kampány magyar nagykövetei.

A kampány középpontjában idén az ERŐ áll, STRONG néven jelenik meg a kisfilm, melynek világpremierjével szeretnék meglepni a járókelőket a közelgő anyák napja alkalmából. A film – 100 nappal a 2016-os Riói Olimpiai Játékok megnyitója előtt –, a világ összes országában, egy időben, helyi idő szerint 15 órakor kerül levetítésre.

A filmet a budapesti Akvárium Klubnál április 27-én, szerdán 15 és 17 óra között folyamatosan vetítik majd, mindemellett a „Köszi, Anyu” kampány keretein belül a helyszínen lehetőséget biztosítanak arra, hogy az érdeklődők kézzel írott képeslappal köszönthessék anyukájukat, melyet – kívánság esetén – másnap elpostáznak a címzetteknek.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

8 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

8 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.