2016. április 27.

A P&G ismét útjára indítja kampányát

A világpremierrel egy időben nézheti a nagyérdemű a Köszi, Anyu! film legújabb részét. A jelenlevők egyedi üzenetet is készíthetnek anyák napjára.

A kezdeményezés a 2012-es Londoni Olimpiai Játékok ideje alatt indult útjára, azóta a 2014-es Szocsi és most a Riói Olimpiai Játékok évében is megismétlődik. A „Köszi, Anyu!” kampány egyedisége, hogy minden alkalommal egy olimpiai sportoló és édesanyja különleges kapcsolatát állítja példaként.

Korábbi magyar nagykövetek voltak: Cseh László (London), Kapás Boglárka (London) és Szabó Milán (Szocsi). Idén Hosszú Katinka ötszörös világbajnok úszó és édesanyja, Barbara lesznek a kampány magyar nagykövetei.

A kampány középpontjában idén az ERŐ áll, STRONG néven jelenik meg a kisfilm, melynek világpremierjével szeretnék meglepni a járókelőket a közelgő anyák napja alkalmából. A film – 100 nappal a 2016-os Riói Olimpiai Játékok megnyitója előtt –, a világ összes országában, egy időben, helyi idő szerint 15 órakor kerül levetítésre.

A filmet a budapesti Akvárium Klubnál április 27-én, szerdán 15 és 17 óra között folyamatosan vetítik majd, mindemellett a „Köszi, Anyu” kampány keretein belül a helyszínen lehetőséget biztosítanak arra, hogy az érdeklődők kézzel írott képeslappal köszönthessék anyukájukat, melyet – kívánság esetén – másnap elpostáznak a címzetteknek.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.