2012. december 05.

A PHD nyerte a Telenor tenderét

A médiaügynökség több észak-európai piacon már dolgozott a mobilszolgáltatóval.

A médiaügynökség több észak-európai piacon már dolgozott a mobilszolgáltatóval.

A PHD nyerte a Telenor tenderét a magyar piacon - jelentette be a mobilszolgáltató sajtószobáján keresztül. (A közleményre a Kreatív lelt rá elsőként.) Az ügynökség már eddig is dolgozott a Telenornak Norvégiában és Dániában.

A mobilszolgáltató júliusban indította el a kiválasztási folyamatot, hogy - mint közölték - "még hatékonyabbá tegye az egyes leányvállalatoknak nyújtott támogatást és a Telenor indusztrializációs stratégiájával összhangban erősítse a regionális egységet".

Az év elején a Telenor a Vivakit választotta médiaügynökségének Ázsiában, és ezzel globális szinten a korábbi nyolcról háromra szűkítette partnerügynökségei számát. "Az ügynökségek számának csökkentése, a közös értékek középpontba állítása, a szabványosítás és a bevált gyakorlatok megosztása máris megtakarításokhoz vezetett Ázsiában" - teszik hozzá.

"Mindig nagy várakozásokkal kezdjük meg a közös munkát olyan szállítókkal, akik segítenek hatékonyabban működnünk és egységes fellépéssel, regionális szinten javítanunk a minőséget" – nyilatkozta Truels Brodtkorb, a Telenor-csoport márkamenedzsmentért felelős igazgatója.