2014. december 15.

A PS:PRovocative kommunikálja a Bariont

A megbízást a Bariont szolgáltató Sense/Net Zrt. adta, egyelőre három hónapra. Az ügynökség feladata lesz az e-pénz előnyeinek bemutatása mind a potenciális elfogadó partnerek, mind a végfelhasználók felé.

A Barion jelen pillanatban az egyetlen olyan e-pénz Magyarországon, melyet a Magyar Nemzeti Bank engedélyezett. A projekt során a PS:PRovocative feladata elsősorban az e-pénz népszerűsítése sajtókommunikációs eszközökkel, majd a későbbiekben kampányok segítségével, mind a potenciális elfogadó partnerek, mind pedig a végfelhasználók felé.

„Legfontosabb célunk az edukáció, a Barion előnyeinek megvilágítása a készpénzzel és a számlapénzzel szemben. Olyan ügynökséget kerestünk, amelyik gyakorlott a technológiai témakörök érthetővé tételében” – emelte ki Bíró Tamás, a Sense/Net alapító tagja és marketing igazgatója. A PS:PRovocative emellett kommunikációs tanácsadással is segíti a Sense/Net Zrt. vezetőit.

Elkészült az első nagy játszóházi médiakutatás

2 napja

A kutatásból kiderül, hogy a játszóház a fiatal családok egyik legkedveltebb helye, amely 20%-kal lekörözi az állatkertet, és 74%-kal a színházakat is, és majdnem felveszi a versenyt a tévénézéssel töltött idővel.