2016. október 11.

A Panhellen a VIPR ügynökséggel dolgoztat

A VIPR Kommunikációs Ügynökség nyerte a Panhellen Magyarország tenderét három résztvevő közül. A megbízás elsősorban PR- és publishing-szolgáltatásokra vonatkozik.

A Panhellen sportág-specifikus táplálék-kiegészítő márka idén nyáron jelent meg a hazai piacon. A Nagy-Britanniában készülő termékek mérföldkőnek számítanak a sporttáplálkozás terén, mivel Magyarországon nincs más sporttáplálék-kiegészítő márka, amely az egyes sportágaknál fellépő igényeknek megfelelően állítaná össze termékeinek összetételét. A Panhellen Magyarország táplálkozási szakértőkkel és egyedi custom supps rendszerrel támogatja a hobbi- és amatőr sportolókat a számukra leginkább megfelelő táplálék-kiegészítők kiválasztásában.

Jelenleg zajlik a termékek disztribúciójának kialakítása, pillanatnyilag interneten, valamint néhány fővárosi fitneszközpontban vásárolhatóak meg a termékek. Téti István, a Panhellen Magyarország stratégiai igazgatója elmondta: „A Panhellen egyik legfontosabb célja az amatőr sportolók edukációja, amelynek során megértik, hogy a táplálkozás és a megfelelő tápanyagok bevitele milyen fontos része a sporttevékenységnek. Bár ma még nem jellemző, hogy egy amatőr sportoló túl sokat foglalkozzon a táplálkozásával, reméljük, hogy a jövőben egyre többen választanak majd tudatosan sport-étrendkiegészítőket a saját sportáguknak és a saját sporttevékenységüknek megfelelően. Ehhez az edukációs folyamathoz és más kommunikációs feladatok ellátásra kerestünk partnert egy pályázaton, amelyet a VIPR ügynökség nyert meg.”

Magyarországon startol az UNICEF új programja

57 perce

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.