2020. június 03.

A Penny Market ismét elnyerte a Megbízható Munkaadó címet

Ezzel a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara immár másodszor ismerte el a cég felelős munkáltatói gyakorlatát.

„A Penny Market-nél különös figyelmet fordítunk a jó csapat kialakítására és a legrátermettebb vezetők kiválasztására. A folyton változó piaci körülmények között csak úgy tudunk hatékonyan működni, ha a legjobb szakembereket alkalmazzuk és hosszútávon is motiválni tudjuk őket” - mondta Silke Janz, a Penny Market Kft. emberi erőforrásokért, logisztikáért és pénzügyekért felelős ügyvezetője.

A Penny Market vezető munkatársait értékelés-központú kiválasztási folyamat során, külsős tanácsadók és belső szakemberek bevonásával választja ki, fejlődésüket egyéni coachinggal is támogatja. Duális üzletvezető, Duális felsőfokú és Frissdiplomás gyakornoki programjainak célja, hogy lehetőséget biztosítson a fiataloknak a tapasztalatszerzésre, a legjobbakat pedig hosszú távon is megtartsa - írják.

„A Megbízható Munkaadó cím elnyerése ismét visszaigazolja, hogy a munkatársaink munkakörülményeinek és karrierlehetőségeinek fejlesztése többszörösen megtérül. Ezért a Penny Market továbbra is elkötelezett amellett, hogy innovatív intézkedésekkel erősítse a munkáltatói márkáját és vonzó alternatívát kínáljon leendő, új munkatársai számára is. Mindannyiunk közös sikere, hogy ismét elnyertük a Megbízható Munkaadó címet” – tette hozzá Florian Jens Naegele, a Penny Market Kft. ügyvezető igazgatója.

A munkatársakra való odafigyelés, a toborzási és képzési folyamatok és tréningek fejlesztése kezdettől fogva a vállalat üzleti stratégiájának szerves része. A vállalat fokozott figyelmet fordít a belső kommunikációja hatékonyságának növelésére és a folyamatok digitalizálására. Munkatársaikat több csatornán, vállalati intraneten, applikáción és kihelyezett képernyőkön is tájékoztatják. A 2019-ben elindított, HR-fórumokon munkatársaik visszajelzést adhatnak a vállalat erősségeiről és fejlesztendő területeiről - teszik hozzá.

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank

13 órája

A csalók Csányi Sándor nevével és arcképével visszaélve, helyenként hibás magyarsággal készült internetes hivatkozásokban kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatásokat próbálnak népszerűsíteni.