2018. február 20.

A Pindúr pandúrok LEGO-figurákként szálldosnak

Katie Eary divattervező Pindúr pandúrok inspirálta, 15 darabból álló kollekció a girl powert, az egyenlőséget és a diverzitást ünnepli.

A girl power Cartoon Network-ös nagykövetei, a Pindúr pandúrok és a londoni divattervező Katie Eary megállapodása a Londoni Divathéten került nyilvánosságra.

Katie Eary első női, a következő őszi-téli szezonra szánt ruhakollekciója a londoni Maddox Galériában debütált divatdiktátorok és ízlésformálók szeme előtt. A kritikusok által is elismert divattervező legújabb munkájának bemutatása egybeesik a Pindúr pandúrok premierének 20. évfordulójával. Az új ruhák stílusa, üzenete megegyezik a sorozatéval: ti. hogy nőnek lenni jó, és az sem baj, ha az ember nőként vagány, sőt!

A 15 darabos Pindúr pandúrok-kollekcióban megtalálhatók topok, pulóverek, nadrágok és más ruhadarabok, amelyek Európa-, Észak Amerika- és Ázsia-szerte az év második felétől lesznek elérhetőek áruházakban és butikokban. Early a kereskedelmi egységek számára testreszabott kirakatkoncepciókat is készít.

„Nagy rajongója vagyok a Pindúr pandúroknak, és nagyon lelkes vagyok, amióta a Cartoon Networkkel megállapodást kötöttem. Az volt a szándékom, hogy a három kislányt a girl power új korszakába vigyem tovább. A kollekcióm célja a diverzitás ünneplése mellett az, hogy csökkentse a társadalmi nemekkel kapcsolatos előítéleteket. Bízom benne, hogy a kollekcióm a lányok új nemzedékét fogja arra ösztönözni, hogy erősnek érezze magát.”

Az indulást megtámogatandó, a kollekció darabjaiból hírességek és befolyásos divatmagazinok is kapnak. Katie Eary weboldalán pedig elindul egy színes, Pindúr pandúrok-témájú aloldal.

Eközben a Cartoon Network Enterprises 2018-ban termékek egész sorozatát indítja világhódító útjukra. Új licenszmegállapodások köttetnek az idén 20. születésnapjukat ünneplő Pindúr pandúrok, a csatorna első számú, fiúknak szóló márkája, a Ben 10 és más népszerű sorozatok: a Kalandra fel!, a Steven Universe és a Medvetesók kapcsán. Ezt a csatorna az International Toy Fairen jelenti be, ahol be is mutatkoznak az új termékek.

Pindúr pandúrok - Cartoon Network

„A LEGO szettjeitől kezdve a Playmates Toys akcióhőseiig mindegyik termékfrissítés megragadja a rajongók figyelmét, akik örömmel fogadják és osztják meg a franchise-ok új elemeit” – mondta Pete Yoder, a Cartoon Network Enterprises Észak-Amerikáért felelős alelnöke.

A Pindúr pandúrok második X-e alkalmából a folytatódó új epizódok mellett 2018-ban világszinten debütálnak események, termékek, amelyek egészen 2019-ig kitartanak. Ennek része, hogy a Cartoon Network megállapodott a The LEGO Grouppal, amely Sziporkához, Puszedlihez és Csuporkához kapcsolódó építőkészleteket dob piacra, régi és új rajongóknak egyaránt lehetővé téve, hogy saját elképzelésük szerint alkossák meg a Pindúr pandúrok új, akciódús kalandjait.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.