2010. szeptember 22.

A PwC új arca

Átalakította megjelenését a PricewaterhouseCoopers. A tanácsadó cég hivatalosan is a rövidített cégnévre vált, és megújítja megjelenését.

Átalakította megjelenését a PricewaterhouseCoopers. A tanácsadó cég hivatalosan is a rövidített cégnévre vált, és megújítja megjelenését.

Közleményük szerint a frissített megjelenés a vállalati filozófia fókuszában álló értékteremtést és a kapcsolatépítést kívánja közvetíteni. Az új arculat egységesebb globális megjelenést is jelent.

A cég neve PwC-re egyszerűsödik, amelyet a PricewaterhouseCoopers 1998-as megalapítása óta egyébként is gyakran használtak világszerte. Jogi szempontból a cég hivatalos neve továbbra is PricewaterhouseCoopers marad. Az új arculat legfontosabb vizuális eleme a leegyszerűsített logo, amely a "pwc" kezdőbetűket tartalmazza. Az új logó a PwC ügyfeleivel, vezetőivel és munkatársaival való egyeztetés után született, melyet azzal a céllal alkottak, hogy megkönnyítse a digitális és online használatot.

Az új arculati elemek szeptember 20-án léptek életbe világszerte, ekkor újult meg a cég online megjelenése is

Címkék: átszervezés

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.