A Progressive Reklámügynökség felelt a Renault megjelenéséért a tavaszi Vivicittán, ahol a márka integrált jelenléttel képviselte a jövő városi mobilitási megoldásait.

A Renault a Vivicittá hivatalos autós szponzora, ehhez kapcsolódóan a feladat az autómárka helyszíni megjelenésére vonatkozott. A Progressive Reklámügynökség megvalósított koncepciója a standon az egykori „Szerencsekerék” kreatív ötletére épült, és különböző személyre szabott ajándékokkal ösztönözte az eltérő célcsoportokat, így a futókat, családokat és a szurkolókat egyaránt.

Ezzel kapcsolatban Lengyel Richárd event director elmondta: „Az április 13-14-én megrendezésre kerülő eseményen a Renault szerette volna friss és újszerű megoldásokkal meglepni a szurkolói falu látogatóit. Olyan szórakoztató, témához kapcsolódó aktivitásokat kértek tőlünk, mely kapcsolódik a Renault-t fémjelző „Easy Life” márkaígérethez, és amivel frappáns módon tudják megszólítani a célközönséget, ezáltal értékes adatbázist építve a márkakereskedőik számára.”

A kitelepülés mellett a Renault biztosította a verseny hivatalos felvezető autóit, a 100 százalékig elektromos Renault ZOE-kat, amik így kipufogógáz nélkül mutatták az utat a futóknak a versenyen, tükrözve az esemény Városvédő misszióját.

 

A Next9 lett a Deloitte PR-ügynöksége

1 napja

A Deloitte Magyarország meghívásos PR tenderén a Next9 Communications nyert, így 2019. június 1-től az ügynökség látja el a vállalat külső kommunikációs feladatait.

Nincs több szőrme a Pradánál

1 napja

A Prada Group bejelentette, hogy a 2020-as szezontól kezdve nem használ többet állati szőrmét a kollekciónál.