2018. március 08.

A Republic Group belépett az MMSZ-be és az MRSZ-be

Az ügynökség emellett megújította tagságát az ÖRT-ben is.

A Republic Group januárban kérvényezte felvételét a Magyar Marketing Szövetségbe (MMSZ) és a Magyar Reklámszövetségbe (MRSZ). A felvételi eljárások lezajlottak, az ügynökség mindkét szervezetbe belépést nyert, valamint megújította tagságát az Önszabályozó Reklám Testületben (ÖRT).

A csatlakozást követően a Republic Group célja az, hogy az MMSZ-ben és MRSZ-ben elsősorban a versenyszféra fejlesztéséért, az ügyfelek hiteles tájékoztatásáért, valamint az ügyfelek és a piac edukációjáért, az ÖRT-ben pedig az etikai normákért tevékenykedjen. A fenti szakmai egyesületekben elköteleződve az ügynökség a jövőben is a szakmáért, az ügyfelekért dolgozik majd. A Republic Group szándéka, hogy több mint 20 éves tapasztalatával és tudásbázisával járuljon hozzá a magyar kommunikációs iparág fejlődéséhez és nemzetközi elismertségének növeléséhez - írják.

A Republic Group január 25-én jelentette be, hogy etikai okok miatt kilép a MAKSZ-ból.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.