2016. május 10.

A Republic koncepciója ad otthont a Bocuse d´Or-nak

A Sirha Budapest élelmiszeripari kiállítás piacterét a Republic Group álmodta meg a Hungexpo Vásárközpontban a Metro ügynökségeként.

Hétfőtől zajlik Budapesten az európai séfek legrangosabb versenye, a Bocuse d'Or Europe döntője, melyet első alkalommal rendeznek meg a magyar fővárosban. Az európai döntőre húsz nemzet séfjei érkeztek Budapestre, közülük tizenegyen juthatnak ki Lyonba, a 2017-es világbajnokságra. Magyarországot Széll Tamás, a 2013-as világdöntő 10. helyezettje képviseli, commis-ja (segítője) Szabó Kevin, a coach Vomberg Frigyes, a csapatkapitány pedig Szulló Szabina lesz.

Mészáros Beatrix, a Metro marketingigazgatója elmondta: „A stand kialakításánál fontos volt az ergonómia, a kiemelkedő kreativitás és a Metro márkáját erősítő megjelenítés. Vállalatunk jóvoltából a csapatok több mint kétszáz féle termék közül választhattak. A kiváló minőségen felül a Metro próbált ügyelni arra is, hogy a hazai és az importtermékek aránya azonos legyen, noha Magyarországon még éppen zajlik a szezonváltás.”

„A Metro számára készített megjelenésnél egy egyedi brandaktiváció és ambient megálmodása volt a cél“ – mondta Furák András, a Republic Group portfolióigazgatója.

Vizet szüntess!

16 órája

A MediaMarkt összegyűjtötte a mosás takarékossági tudnivalóit.