2018. április 09.

A SAKKOM nyerte a VELUX tenderét

A hosszú távú megbízás klasszikus sajtókommunikációra és egyéb pr-aktivitásokra is kiterjed.

A VELUX Magyarország Kft. meghívásos tenderén teljes pr-kommunikációs tevékenységének ellátására keresett partnert, aki hatékonyan tudja támogatni a márka marketing- és értékesítési tevékenységét. „A tenderkiírás egyik legfőbb célja az volt, hogy olyan partnert találjunk, aki proaktív hozzáállással, újító és kreatív erővel szinte belső kollégaként segít a pr aktivitásaink újragondolásában" – emelete ki Kárpáti Marianna, a VELUX Magyarország Kft. marketingvezetője.

A cég fókuszában idén a tetőtérben rejlő lehetőségek széles körű bemutatása, a minél színesebb inspirációs alternatívák felvillantása áll. Ennek érdekében számos új csatorna bevonását tervezik profi tervezés és mérhető eredményesség mellett. „A SAKKOM iparági tapasztalata és eredményorientált tenderanyaga meggyőzött minket, hogy mind stratégiai, mind operatív szinten számíthatunk rájuk" – tette hozzá Kárpáti Marianna. Az új pr-eszközök és csatornák hatékony integrációja mellett az ügynökség feladatai közé tartozik majd a sajtókommunikáció, a pr események szervezése, illetve a tartalommarketing is.

„Nagyon élveztük már a tenderanyag összeállítását is, az pedig külön öröm volt számunkra, amikor a második körös egyeztetések alkalmával meggyőződhettünk róla, hogy az ötleteink nyitott fülekre találnak, ez mindig extra motivációt jelent számunkra is" – tette hozzá Kozarek Andrea, a SAKKOM Interaktív szakmai igazgatója.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

1 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.