2014. január 14.

A Seznam a nyerő

Csehország első keresőportálját a mindennapokban legyőzhette a Google, de a néplélekből nem tudta kiakolbólintani – mutatja egy kutatás.

Csehország első keresőportálját a mindennapokban legyőzhette a Google, de a néplélekből nem tudta kiakolbólintani – mutatja egy kutatás.

Az Ogilvy & Mather kutatása szerint ugyanis ezt tartják a helyiek a legsikeresebbnek a rendszerváltás után megjelent márkák közül. A Seznamra a megkérdezettek 53 százaléka adta a voksát, a második helyen viszont hármas holtverseny alakult ki. Egyaránt 27 százalékot kapott ugyanis a Telefonica helyi mobilágát megvevő PPF Group, a jegyeladásban és a nyelvoktatásban is otthonosan mozgó Student Agency és a számítógépeket, valamint más elektronikai eszközöket online értékesítő Alza.cz.

Mögöttük futott be 22 százalékkal a speciális és kerti bútorokat forgalmazó Mountfield. A legsikeresebb jövőt 43 százalék az Alzának, 42 százalék a PPF-nek jósolta, míg a helyi médiában tavaly óriásvásárlásokat végrehajtó Agrofert-csoportban 28 százalék látta a jövő ígéretét.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

12 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

16 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.